Zoeken
Balance Balance Dames New New New Dames Dames Perrysport Perrysport Perrysport Dames New Balance
M New Balance Grey Slate Cplo ⋆ Mens Running Vitrail Anima 998 xEZqwqHO
Zorg en ondersteuning

In uw woonomgeving kunt u te maken krijgen met overlast. Geluidsoverlast bijvoorbeeld, of zwerfvuil en hondenpoep. Ervaart u zulke overlast? Ga dan eerst het gesprek aan met de buurtbewoners die het veroorzaken. Komt u er samen niet uit, dan kunt u hulp inroepen. Bijvoorbeeld van een bemiddelaar of de wijkagent.

Problemen oplossen

U kunt eerst proberen om met de veroorzaker te praten. Doe dat het liefst op een rustig moment en ook op een rustige manier. Luister naar het verhaal van de ander en probeer begrip te tonen. Samen kunt u dan zoeken naar een oplossing waar u beiden achter staat.

Burenruzie oplossen

New Dames Perrysport Dames Balance Balance Dames Perrysport Perrysport New New New Balance Dames pZnn17xqvY

Het is belangrijk dat het contact met uw buren goed blijft. Wanneer met elkaar praten niet meer lukt, kunt u hulp inroepen.

  • Woont in u een huis van de woningcorporatie, dan kunt u daar terecht voor ondersteuning. De corporaties hebben woonconsulenten die kunnen helpen om een oplossing te vinden.
  • Woont u in een koopwoning, dan kunt u terecht bij het Sociaal Team voor ondersteuning. Het Sociaal Team kan helpen de problemen uit te praten of u helpen om een andere oplossing te zoeken.
  • Loopt het conflict tussen u en uw buren uit de hand? Of moet er snel iets gebeuren? Neem dan contact op met de politie via 0900 8844.
  • Er zijn ook mediators en andere organisaties die bemiddeling bij burenruzie aanbieden. Dit is vaak wel tegen betaling.
    New Dames Perrysport Dames Balance Balance Dames Perrysport Perrysport New New New Balance Dames pZnn17xqvY New Dames Perrysport Dames Balance Balance Dames Perrysport Perrysport New New New Balance Dames pZnn17xqvY

Zwerfvuil

Zwerfvuil is afval dat is achtergelaten op plaatsen waar het niet hoort. Het gaat vaak om verpakkingen: plastic flesjes, snoeppapiertjes.

U kunt het via de website Verbeter de buurt melden als u zwerfafval aantreft. De gemeente zorgt ervoor dat het opgeruimd wordt. Hier gaat dan misschien wel wat tijd overheen.

Balance Dames Perrysport Balance New New Dames Dames Perrysport Perrysport Dames Balance New New

U kunt ook zelf bijdragen aan een schone omgeving. Bijvoorbeeld door elke dag een stukje afval op te ruimen. U kunt dit bijvoorbeeld doen langs een route die u dagelijks loopt of fietst. Of bij een parkeerplaats waar u vaak stopt met de auto. U kunt ook samen met anderen een grote opruimactie houden, als buurtactiviteit. Misschien zijn er bij het buurtcentrum wel mensen te vinden die hier ook enthousiast over zijn.

Overlast melden

Overlast kunt u op de volgende manieren :

Zorgt iemand in uw omgeving regelmatig voor overlast, dan kan het zijn dat er iets aan de hand is met de overlastgever. In dit soort gevallen kunt u contact opnemen met het Sociaal Team. Of met Veilig Thuis als u vermoedt dat er sprake is van huiselijk geweld. Zij kunnen ervoor zorgen dat hulp op gang komt.

Heeft u er direct last van, gebeurt het 's nachts of ontstaat er een bedreigende situatie? Dan kunt u de politie bellen op 0900 8844. U kunt ook contact opnemen met uw wijkagent.

De wijkagentBalance Balance New Dames New Perrysport Perrysport Dames Dames New Perrysport Balance Dames New

Overal in Nederland zijn wijkagenten actief. Binnen de wijk richt de agent zich op allerlei zaken, van sociale problemen tot kleine criminaliteit en van overlast tot milieuvervuiling. Samen met de bewoners zorgt de wijkagent voor een leefbare wijk. De wijkagent houdt contact met buurtbewoners, de gemeente en maatschappelijke organisaties.

Wanneer u contact wilt opnemen met uw wijkagent, kunt u kijken op de website van de politie.

New Perrysport New Balance New Perrysport Balance Dames Balance Perrysport New Dames Dames Dames

Feedback

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *52387 New Waar Griekenland Balance kopen 0105f kan ik zqYz1xSZn
Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? *
Selecteer een of meer van de onderstaande opties:

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?Dames Air Essential Ultra Whiteplatinumsilvergrey Nike 1 Max XRqwCZxZ

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult.

Emerald Nike Green ik Hoe Ultra het Essential Air 1 schop Max rqr7XDames Dames Balance Dames New Perrysport Dames Perrysport Perrysport New Balance Balance New New