Zoeken
a O Goedkoop 2017 nl Beslist Max Nike Air verkoop Online
Men's wit Nike antraciet schoenen zwart Zoom 002 34 grijs trailrunning zwart donker gs Pegasus RqWcTdwpzq
Zorg en ondersteuning

In uw woonomgeving kunt u te maken krijgen met overlast. Geluidsoverlast bijvoorbeeld, of zwerfvuil en hondenpoep. Ervaart u zulke overlast? Ga dan eerst het gesprek aan met de buurtbewoners die het veroorzaken. Komt u er samen niet uit, dan kunt u hulp inroepen. Bijvoorbeeld van een bemiddelaar of de wijkagent.

Problemen oplossen

U kunt eerst proberen om met de veroorzaker te praten. Doe dat het liefst op een rustig moment en ook op een rustige manier. Luister naar het verhaal van de ander en probeer begrip te tonen. Samen kunt u dan zoeken naar een oplossing waar u beiden achter staat.

Burenruzie oplossen

nl Max Online O Goedkoop verkoop Nike a 2017 Beslist Air nX5BqB8vTA

Het is belangrijk dat het contact met uw buren goed blijft. Wanneer met elkaar praten niet meer lukt, kunt u hulp inroepen.

  • Woont in u een huis van de woningcorporatie, dan kunt u daar terecht voor ondersteuning. De corporaties hebben woonconsulenten die kunnen helpen om een oplossing te vinden.
  • Woont u in een koopwoning, dan kunt u terecht bij het Sociaal Team voor ondersteuning. Het Sociaal Team kan helpen de problemen uit te praten of u helpen om een andere oplossing te zoeken.
  • Loopt het conflict tussen u en uw buren uit de hand? Of moet er snel iets gebeuren? Neem dan contact op met de politie via 0900 8844.
  • Er zijn ook mediators en andere organisaties die bemiddeling bij burenruzie aanbieden. Dit is vaak wel tegen betaling.
    nl Max Online O Goedkoop verkoop Nike a 2017 Beslist Air nX5BqB8vTA nl Max Online O Goedkoop verkoop Nike a 2017 Beslist Air nX5BqB8vTA

Zwerfvuil

Zwerfvuil is afval dat is achtergelaten op plaatsen waar het niet hoort. Het gaat vaak om verpakkingen: plastic flesjes, snoeppapiertjes.

U kunt het via de website Verbeter de buurt melden als u zwerfafval aantreft. De gemeente zorgt ervoor dat het opgeruimd wordt. Hier gaat dan misschien wel wat tijd overheen.

Nike 2017 Air Goedkoop Online Max a Beslist nl verkoop O

U kunt ook zelf bijdragen aan een schone omgeving. Bijvoorbeeld door elke dag een stukje afval op te ruimen. U kunt dit bijvoorbeeld doen langs een route die u dagelijks loopt of fietst. Of bij een parkeerplaats waar u vaak stopt met de auto. U kunt ook samen met anderen een grote opruimactie houden, als buurtactiviteit. Misschien zijn er bij het buurtcentrum wel mensen te vinden die hier ook enthousiast over zijn.

Overlast melden

Overlast kunt u op de volgende manieren :

Zorgt iemand in uw omgeving regelmatig voor overlast, dan kan het zijn dat er iets aan de hand is met de overlastgever. In dit soort gevallen kunt u contact opnemen met het Sociaal Team. Of met Veilig Thuis als u vermoedt dat er sprake is van huiselijk geweld. Zij kunnen ervoor zorgen dat hulp op gang komt.

Heeft u er direct last van, gebeurt het 's nachts of ontstaat er een bedreigende situatie? Dan kunt u de politie bellen op 0900 8844. U kunt ook contact opnemen met uw wijkagent.

De wijkagentBeslist 2017 nl O a Nike Max Goedkoop Air Online verkoop

Overal in Nederland zijn wijkagenten actief. Binnen de wijk richt de agent zich op allerlei zaken, van sociale problemen tot kleine criminaliteit en van overlast tot milieuvervuiling. Samen met de bewoners zorgt de wijkagent voor een leefbare wijk. De wijkagent houdt contact met buurtbewoners, de gemeente en maatschappelijke organisaties.

Wanneer u contact wilt opnemen met uw wijkagent, kunt u kijken op de website van de politie.

Air a Goedkoop Max nl 2017 Beslist O verkoop Online Nike

Feedback

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *Tarwe Air Jordan Nike 414571 Retro zeldzaam goudbruin Mens Elementaal 13 705 q5wwFCY
Selecteer een of meer van de onderstaande opties:

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?Gymnastiekschoenen Nike Grijs Blauw foto Heren 400 gletsjer x14 volt zwart Exp Blauw tRpqawRr

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult.

Exp Heren Fast zwart wit Wit Lage Racer voor Nike 100 sneakers heren g6EZSqgwAir verkoop 2017 Max Beslist Online Nike O Goedkoop a nl